Let op, in verband met voorbereidingstijd moet dit product minimaal 1 week vooraf besteld worden.

Bamboo building

 17,50 excl. btw

Stel je voor: een groep enthousiaste teamleden, een enorme berg bamboestokken van twee meter lang en een overvloed aan elastieken. Wat staat je te doen? Bouw een stevig bamboehuis met de kracht van teamwork en de combinatie van losse elementen. Het klinkt misschien als een uitdaging, maar met de juiste begeleiding en een dosis creativiteit, ben je op weg naar succes!

Ons bamboebouwteam staat klaar om je te begeleiden bij deze spannende onderneming. We beginnen met individuele bouwprojecten, waarbij elk teamlid zijn of haar eigen meesterwerk creëert. Deze losse bouwwerken vormen de bouwstenen van een groter geheel. De uitdaging ligt in het samenbrengen van deze unieke creaties tot een imposante bamboetoren.

Terwijl de toren langzaam groeit, groeit ook het gevoel van trots en voldoening binnen je team. Het uitzicht op de toren is niet alleen een visueel spektakel, maar ook een symbool van de toewijding en het doorzettingsvermogen van je team. Het bewijst dat jullie samen meer kunnen bereiken dan je ooit had durven dromen.

Bamboe bouwen is niet alleen een teambuildingsactiviteit, maar ook een kans om creativiteit en samenwerking te bevorderen. Het is geschikt voor allerlei soorten groepen, van bedrijven tot scholen en vriendengroepen. Ons ervaren team zorgt voor de juiste begeleiding en een veilige omgeving voor de activiteit.

Kortom, bamboe bouwen is een geweldige manier om de teamgeest te versterken en memorabele momenten te creëren. Neem vandaag nog contact met ons op en begin aan dit avontuur van teamwork en creativiteit. Samen zullen we een bamboehuis bouwen dat staat als een symbool van jullie gezamenlijke prestatie!

Duur programma: 1 uur
Inclusief huur materiaal en professionele begeleiding.
Vanaf 12 personen.