Search
Close this search box.
Totaal

Bamboo building

 22,50 excl. btw

In een creatieve uitdaging die teamwork naar een nieuw niveau tilt, worden honderden bamboestokken van elk twee meter lang gecombineerd met een vleugje elastiek om een indrukwekkend bamboehuis te creëren. Wat op het eerste gehoor klinkt als een eenvoudig recept, blijkt in werkelijkheid een uitdagende constructieopdracht te zijn die het uiterste vergt van deelnemende teams.

Deze activiteit daagt groepen mensen uit om samen te werken en hun collectieve intelligentie en vaardigheden aan te wenden om een stevig en uniek bouwwerk te creëren. De bamboestokken fungeren als bouwmaterialen en de elastieken als bindmiddel, waardoor de teams hun verbeelding en technische kennis moeten gebruiken om de structuur op te bouwen.

Het bamboehuis is niet alleen een fysiek bouwwerk, maar ook een metafoor voor de kracht van teamwork. Het vereist coördinatie, communicatie en probleemoplossende vaardigheden om de uitdaging met succes aan te gaan. Deelnemers leren niet alleen hoe ze samen kunnen werken, maar ontdekken ook het plezier van samen bouwen en de voldoening van het zien van een gezamenlijk project tot stand komen.

Dit soort teambuildingactiviteiten zijn niet alleen leuk en uitdagend, maar bieden ook waardevolle lessen in samenwerking en leiderschap.

Let op, minimum van €200,- vereist.