Totaal

Biljartvoetbal

 125,00 excl. btw

SPEEL HET COOLE SPEL VAN BILJART OP EEN EXTRA GROOT VELD!

Ben jij klaar voor een unieke mix van biljart en voetbal? Maak kennis met Biljartvoetbal, het spel dat jouw vaardigheden op het groene gras en aan de biljarttafel combineert! Deze innovatieve sport is niet alleen leuk, maar ook een geweldige manier om je behendigheid en precisie te verbeteren. Ga de uitdaging aan met vrienden en familie, en ontdek wie de koning van Biljartvoetbal is!

Bij Biljart Voetbal draait alles om het scoren van ”doelpunten” met behulp bam jouw voetbalvaardigheden. In plaats van een voetbal, gebruik je een speciale biljartbal om de doelpunten te maken. Kies je strategie zorgvuldig, bepaal de kracht en precisie van je schoten, en laat je vrienden versteld staan van je skills!

Met Biljartvoetbal kun je verschillende spelvarianten spelen. Daag je vrienden uit voor een snelle 1-tegen-1-wedstrijd, of stel teams samen voor een spannende 2-tegen-2-wedstrijd. Voel de adrenaline stijgen terwijl je de bal met precisie richting het doel stuurt en probeert te scoren. Dankzij het compacte formaat van het spelbord kun je Biljartvoetbal overal spelen, zowel binnen als buiten.

De biljartbal heeft een speciale coating die ervoor zorgt dat hij soepel over het speelveld glijdt. Het spelbord is gemaakt van duurzaam materiaal en kan tegen een stootje. Het compacte formaat maakt het ook gemakkelijk op te bergen en mee te nemen naar feestjes, picknicks of vakanties.

Kenmerken van Biljartvoetbal:

  • Een unieke mix van biljart en voetbal
  • Verbeter je behendigheid en precisie
  • Speel verschillende spelvarianten met vrienden en familie
  • Compact formaat, geschikt voor binnen en buiten
  • Speciale coating voor een soepele biljartbal
  • Duurzaam spelbord dat tegen een stootje kan

Ga op avontuur met Biljart Voetbal en ontdek een nieuwe dimensie van plezier en uitdaging. Ben jij klaar om de bal naar het doel te sturen? Schiet in actie en laat je vaardigheden zien in dit spannende spel!