Totaal

Blikgooien

 17,50 excl. btw

Blikgooien of werpen is een spannend en vermakelijk buitenspel dat plezier en uitdaging biedt voor spelers van alle leeftijden.

Met een set van stevige blikjes en een zachte bal, kunnen spelers zich urenlang vermaken met dit eenvoudige maar verslavende spel. Of het nu op een picknick, op het strand of in de achtertuin wordt gespeeld, blikgooien is altijd een garantie voor plezier!

De regels zijn eenvoudig: plaats de blikjes op een gelijkmatige afstand van elkaar en gooi met de bal om ze omver te werpen. Maar pas op, want het vereist precisie en nauwkeurigheid om de blikjes in één worp te raken! Wie kan de meeste blikjes omvergooien?

Deze set bevat zes stijlvolle metalen blikjes en een zachte bal voor eindeloos speelplezier. De blikjes zijn stevig genoeg om herhaaldelijk gebruikt te worden, maar ook licht genoeg om ze eenvoudig te kunnen werpen.

Organiseer een wedstrijd met vrienden en familie, of speel gewoon voor de lol in je vrije tijd. Hoe je het ook speelt, blikgooien of werpen is een gegarandeerde bron van plezier en entertainment. Dus waar wacht je nog op? Huur je set en begin met spelen!