Totaal

Bowlingbaan

 135,00 excl. btw

Opblaasbare bowlingbaan: de ultieme manier om plezier te hebben met vrienden en familie!

Maak je klaar voor een opwindend en hilarisch spel met onze opblaasbare bowlingbaan. Of je nu een feestje organiseert of gewoon een leuke avond wilt hebben, deze opblaasbare bowlingbaan is de perfecte toevoeging aan je vermaak.

Met onze opblaasbare bowlingbaan kun je waar je maar wilt bowling spelen. Of je nu in de achtertuin bent, in het park of op het strand, dit spel is draagbaar en gemakkelijk op te zetten. Blaas gewoon de baan op met een blower en je bent klaar om te spelen. ”onze” bowlingbaan wordt geleverd met alle benodigdheden.

Het spel heeft heldere kleuren en uitdagende patronen, wat zorgt voor een visueel aantrekkelijke ervaring. Iedereen zal zich vermaken terwijl ze proberen om de kegels omver te werpen en de hoogste score te behalen. Het spel is geschikt voor alle leeftijden, dus iedereen kan meedoen.

Met onze opblaasbare bowlingbaan is het plezier nooit voorbij. Verzamel je vrienden en organiseer een toernooi, of speel gewoon een spelletje met je gezin. Het is een geweldige manier om quality time door te brengen en herinneringen te maken.

Kenmerken van de bowlingbaan:

  • Bevat echte ”pins” en bowlingbal
  • Heldere kleuren en uitdagende patronen voor visueel plezier
  • Geschikt voor alle leeftijden
  • Afmeting: 4x10x2m (lxbxh)

 

Creëer plezierige momenten met onze bowlingbaan. Huur vandaag nog en geniet van eindeloos vermaak met je vrienden en familie!