Search
Close this search box.
Totaal

Brandcardrace

 15,00 excl. btw

In een adembenemende simulatie van de frontlinie staan de deelnemers voor de uitdaging om gewonde medesoldaten met behulp van een brancard zo snel mogelijk in veiligheid te brengen. Het is een race tegen de tijd en een test van hun moed en teamwerkvaardigheden, want de weg naar veiligheid is verre van eenvoudig, met talloze bochten en andere obstakels.

In deze intense uitdaging komt het aan op snelheid, communicatie en coördinatie. De teams moeten samenwerken om de brancard met hun gewonde teamlid over het moeilijke terrein te manoeuvreren. Iedere bocht, elke hobbel en elk obstakel vereist nauwkeurigheid en vastberadenheid.

De race tegen de klok voegt een extra laag spanning toe, terwijl de teams strijden om hun teamlid als eerste in veiligheid te brengen. De simulatie benadrukt niet alleen de fysieke uitdagingen, maar ook de emotionele en morele aspecten van het helpen van gewonde kameraden in tijden van crisis.

Dit indrukwekkende teambuildingspel belicht de ware betekenis van kameraadschap en opoffering, terwijl deelnemers leren hoe effectieve communicatie en samenwerking levens kunnen redden. Welk team slaagt erin hun gewonde medesoldaat het snelst in veiligheid te brengen en de kracht van teamwerk te demonstreren? Durf jij de uitdaging aan te gaan en de race tegen de tijd te winnen?

Per set.