Totaal

Bundel werpspellen

 175,00 excl. btw

Op zoek naar een veelzijdige en vermakelijke mix van spellen voor je volgende evenement? Overweeg dan onze speciale bundelverhuur, waarbij je vier fantastische spellen krijgt voor een gereduceerde prijs! Dit aanbod combineert het beste van al onze spellen en belooft plezier en uitdaging voor spelers van alle leeftijden.

Onze bundelverhuur bevat vier unieke spellen: het “Neushoorn Ringwerpen,” het “Kangoeroe Werpspel,” het “Clown Werpspel,” en het “Appelboom Werpspel.” Deze spellen zijn perfect voor schoolfeesten, kinderpartijen, familiebijeenkomsten, kermisevenementen, en meer.

Met de bundelverhuur kun je een kleurrijke en spannende speelruimte creëren op je evenement. De variëteit aan spellen zal deelnemers zeker uitdagen om hun vaardigheden te testen en plezier te hebben. Van het richten op de hoorn van een levensgrote neushoorn tot het proberen ballen in de gaten van een vrolijke clown te gooien, er is voor ieder wat wils.

Onze bundelverhuur is van hoge kwaliteit en voldoet aan alle veiligheidsnormen. Het opzetten is eenvoudig, en we zorgen voor alle benodigde materialen en instructies.

Voeg wat veelzijdigheid en amusement toe aan je volgende evenement met onze bundelverhuur. Reserveer vandaag nog om deze speciale aanbieding (€45,- korting op de bundel t.o.v. de losse spellen!) mee te pakken en maak je klaar voor een dag vol spelplezier en uitdaging!

Bereid je voor op een geweldige tijd met onze bundel van vier fantastische spellen!