Totaal

Clown werpspel

 55,00 excl. btw

Op zoek naar een speels en vermakelijk spel voor je komende evenement? Overweeg dan onze verhuurservice voor het “Clown Werpspel”! Dit spel belooft niet alleen veel plezier, maar zal ook de aandacht trekken van zowel jong en oud.

Het Clown Werpspel is een kleurrijk en levendig spel. De clown heeft meerdere gaten waarin spelers ballen moeten gooien om punten te scoren. Dit spel vereist nauwkeurigheid en hand-oog coördinatie, wat het ideaal maakt voor spelers van alle leeftijden.

Dit spel is perfect voor schoolfeesten, kinderpartijen, familiebijeenkomsten, kermisevenementen en meer. De vrolijke clown zal deelnemers zeker aanmoedigen om hun werptechniek te testen en plezier te hebben.

Ons Clown Werpspel is van hoge kwaliteit en voldoet aan alle veiligheidsnormen. Het is eenvoudig op te zetten en wordt geleverd met de benodigde ballen.

Voeg wat kleur en vrolijkheid toe aan je volgende evenement met het Clown Werpspel. Reserveer dit spel snel en bereid je voor op een heerlijk vrolijke tijd met ons Clown Werpspel!