Search
Close this search box.
Totaal

Clownslide

 195,00 excl. btw

Treed binnen in de wereld van plezier en avontuur met ons geweldige Clownslide!

Ons Clownslide is ontworpen om de fantasieën van kinderen tot leven te brengen. Met vrolijke kleuren en een uniek clownsthema, zal dit springkussen een glimlach op het gezicht van elk kind toveren. Het is perfect voor verjaardagsfeestjes, buurtbijeenkomsten of gewoon een middag vol pret in de achtertuin.

Met een grote sprongzone biedt dit springkussen voldoende ruimte voor kinderen om hun energie kwijt te kunnen. Ze kunnen hun springvaardigheden verbeteren, salto’s maken en gewoon lekker rondstuiteren. Het is een geweldige manier om kinderen actief te houden, terwijl ze tegelijkertijd plezier hebben.

Onze Clownslide springkussen is gemaakt van duurzaam materiaal dat bestand is tegen slijtage. Het kan tegen een stootje en is geschikt voor langdurig gebruik. Met zijn stevige constructie kunnen kinderen veilig spelen en genieten van eindeloos vermaak.

De spetterende clownglijbaan voegt een extra dimensie van opwinding toe aan dit springkussen. Het is de perfecte plek om naar beneden te glijden en plezier te hebben. Kinderen kunnen zich helemaal uitleven terwijl ze naar beneden glijden en lachen.

Belangrijkste kenmerken van ons Clownslide springkussen:

  • Uniek clownsthema met vrolijke kleuren
  • Grote sta-zone voor veel speelplezier
  • Duurzaam materiaal dat bestand is tegen slijtage
  • Stevige constructie voor veilig spelen
  • Spetterende clown glijbaan voor extra plezier
  • De afmetingen zijn 5x3x5m (lxbxh)

Maak van elk evenement een onvergetelijke gelegenheid met ons Clownslide. Breng vreugde en opwinding in het leven van kinderen terwijl ze spelen, springen en glijden. Huur vandaag nog en geef uw kinderen het cadeau van eindeloos plezier!