Totaal

Easy Up

 25,00 excl. btw

Easy Up 3×3 is de perfecte oplossing voor alle feesten en evenementen die je plant. Met zijn eenvoudige opzet en afmetingen van 3 bij 3 meter is deze partytent ideaal voor zowel kleine als middelgrote bijeenkomsten.

De naam zegt het al: Easy Up. Dankzij de makkelijke opzet hoef je geen ervaren klusser te zijn om deze partytent te gebruiken. Het uitklapbare ontwerp maakt het opzetten van de tent een fluitje van een cent. Het kost je slechts enkele minuten om de partytent klaar te hebben voor gebruik.

Of je nu een verjaardagsfeestje in de achtertuin, een buurt barbecue of zelfs een klein bedrijfsevenement organiseert, deze Easy Up partytent biedt je de bescherming en sfeer die je nodig hebt.

De afmetingen van 3 bij 3 meter zorgen voor voldoende ruimte voor al je gasten. De tent heeft een sterk frame dat stabiel blijft staan, zelfs bij winderige omstandigheden. Het waterbestendige polyester doek beschermt je gasten tegen regen en biedt ook bescherming tegen de zon.

Met deze Easy Up partytent voeg je een vleugje stijl toe aan je feest of evenement. Het elegante ontwerp en de neutrale kleuren passen goed bij elke setting en kunnen worden aangekleed met decoraties om de sfeer te versterken.

Of je nu een professionele evenementenplanner bent of gewoon een geweldig feest wilt organiseren, Easy Up 3×3 is de ideale keuze. Makkelijk, praktisch en stijlvol – deze tent heeft het allemaal. Huur deze partytent vandaag nog!