Totaal

Jordan Jumper

 155,00 excl. btw

Maak kennis met de Jordan Jumper, het ultieme spel voor alle basketballiefhebbers! Dit opblaasbare basketbalspel is ontworpen om de spanning en opwinding van het veld rechtstreeks naar uw achtertuin of feestlocatie te brengen. De Jordan Jumper zit boordevol functies die spelers van alle niveaus zullen vermaken en zal je game-ervaring gegarandeerd naar nieuwe hoogten tillen.

De Jordan Jumper is gemaakt van duurzame en hoogwaardige materialen en gaat lang mee. De stevige constructie zorgt niet alleen voor een lange levensduur, maar biedt ook een veilige speelomgeving. Of je nu een doorgewinterde speler bent of net begint, dit opblaasbare basketbalspel is geschikt voor alle leeftijden en niveaus.

Met een levendig en opvallend ontwerp en zijn afmetingen van 4x4x5 (lxbxh) onderscheidt de Jordan Jumper zich van de massa. Met zijn gedurfde kleuren en opvallende graphics creëert het onmiddellijk een sfeer van opwinding en concurrentievermogen. Kijk hoe je vrienden en familie naar de Jordan Jumper worden getrokken, enthousiast om hun basketbalvaardigheden te laten zien en deel te nemen aan een vriendschappelijke competitie.

Met de Jordan Jumper kun je je vrienden uitdagen, je vaardigheden laten zien en je liefde voor basketbal naar een geheel nieuw niveau tillen. Dus waarom wachten? Maak je klaar om te springen, scoren en het veld te domineren met de Jordan Jumper !