Totaal

Kangoeroe werpspel

 55,00 excl. btw

Op zoek naar een speels en vermakelijk spel voor je komende evenement? Overweeg dan onze verhuurservice voor het opblaasbare “Kangoeroe Werpspel”! Dit spel belooft niet alleen veel plezier, maar zal ook de aandacht trekken van zowel jong en oud.

Het doel van het spel is om ballen te gooien en te proberen ze door het net dat de kangoeroe vast heeft te krijgen voor punten. Het is een spel dat zowel hand-oog coördinatie als precisie vereist, wat het leuk maakt voor alle leeftijden.

Dit spel is ideaal voor schoolfeesten, kinderpartijen, dierentuin evenementen, themafeesten, en nog veel meer. De vrolijke kangoeroe trekt zeker de aandacht en zal gespreksstof bieden voor iedereen die meedoet.

Ons opblaasbare Kangoeroe Werpspel is van hoge kwaliteit en voldoet aan alle veiligheidsnormen. Het is eenvoudig op te zetten en wordt geleverd met ballen om mee te werpen.

Voeg wat speelsheid toe aan je volgende evenement met het opblaasbare Kangoeroe Werpspel. Neem vandaag nog contact met ons op om deze unieke attractie te huren en maak je klaar voor een dag vol spelplezier!

Bereid je voor op een huppelende goede tijd met ons opblaasbare Kangoeroe werpspel!