Search
Close this search box.
Totaal

Kikker

 25,00 excl. btw

Ben je op zoek naar een geweldig mascottepak om je te verkleden voor een speciale gelegenheid? Zoek niet verder, want ons mascottepak Kikker is precies wat je nodig hebt! Dit pak is perfect voor feestjes, evenementen, schoolactiviteiten of gewoon om plezier te hebben.

Met ons mascottepak word je direct het middelpunt van de aandacht. Dit realistische kostuum is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt ultiem comfort, zodat je je de hele dag door kunt vermaken. Je zult versteld staan van de reacties die je krijgt wanneer je dit pak draagt!

Of je nu een dierenthema hebt, een grappig optreden wilt geven of gewoon je vrienden wilt imponeren, ons mascottepak zal zeker indruk maken. Met zijn prachtige details en levendige kleuren is dit pak een echte eyecatcher. Zeg maar dag tegen saaie kostuums en maak je klaar om te stralen!

Ons mascottepak is gemakkelijk te gebruiken en past op de meeste volwassenen. Het pak is zeer duurzaam en kan keer op keer worden gedragen zonder aan kwaliteit in te boeten. Met een bijpassende helm, handen en voeten maakt dit pak je hele outfit compleet.

Wacht niet langer en maak van je volgende evenement een onvergetelijke ervaring. Huur ons mascottepak Kikker vandaag nog en zie hoe mensen verbaasd zullen zijn door je geweldige transformatie. Wees de bij op het feest en laat iedereen versteld staan van je stijl en humor.