Search
Close this search box.
Totaal

Klompenloop

 17,50 excl. btw

Klompenloop is een opwindend en uniek spel dat gegarandeerd zorgt voor plezier en teambuilding. Dit spel is speciaal ontworpen om deelnemers uit te dagen en hun samenwerkingsvaardigheden te verbeteren. Dit spel is ideaal voor scholen, bedrijven en andere groepen die willen werken aan teambuilding en samenwerking

Met dit spel kunnen teams van verschillende grootte en samenstelling samenwerken om hindernissen te overwinnen en doelen te bereiken. Het spel is geïnspireerd op de traditionele klompenloop, waarbij het dragen van klompen en het navigeren door verschillende obstakels centraal staat.

De deelnemers worden verdeeld in teams en krijgen elk een paar klompen. Ze moeten vervolgens samenwerken om door het parcours te navigeren en verschillende uitdagingen te voltooien. Het spel vereist teamwork, communicatie en probleemoplossende vaardigheden.

Klompenloop is een geweldige manier om teambuilding en samenwerking te bevorderen in een leuke en uitdagende omgeving. Kom samen met je team en ervaar de spanning en voldoening van het overwinnen van obstakels. Kies Klompenloop voor een onvergetelijke en effectieve teambuilding ervaring!