Koelkast

 30,00 45,00 excl. btw

Koelkast met of zonder glazen deur

Ben je op zoek naar een betrouwbare koelkast voor je evenement? Zoek niet verder! Onze koelkast is speciaal ontworpen om te voldoen aan de hoge eisen van de evenementenindustrie. Met deze koelkast kun je erop vertrouwen dat jouw etenswaren en drankjes op de perfecte temperatuur blijven, zodat je gasten kunnen genieten van heerlijke en verfrissende versnaperingen.

De koelkast is perfect voor allerlei soorten evenementen, van bruiloften en bedrijfsfeesten tot festivals en markten. Met een ruime inhoud biedt deze koelkast voldoende opslagruimte voor al je benodigdheden. Of je nu cateringproducten, bloemen of flessen frisdrank moet koelen, onze koelkast is groot genoeg om aan al je behoeften te voldoen.

Onze koelkast is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. Het moderne design past perfect bij elke evenementen locatie en zorgt voor een professionele uitstraling. Bovendien is de koelkast gemakkelijk te verplaatsen dankzij de wieltjes aan de onderkant. Zo kun je de koelkast eenvoudig op elke gewenste plek neerzetten.

De koelkast is uitgerust met verschillende handige functies, waaronder:

  • Energiezuinige werking, waardoor je kosten bespaart terwijl je het milieu helpt
  • Temperatuurregelaar waarmee je de ideale koeltemperatuur kunt instellen
  • Verstelbare planken voor flexibele opslagmogelijkheden
  • Intern verlichtingssysteem voor een duidelijk overzicht van de inhoud
  • Ook de variant met een glazen deur beschikbaar!
  • Inclusief schoonmaakkosten

Huur vandaag nog onze Horeca koelkast voor jouw evenement en zorg ervoor dat je gasten niets tekortkomen. We staan klaar om je te helpen een onvergetelijk evenement te creëren!