Search
Close this search box.
Totaal

Koemelken

 42,50 excl. btw

Huur Koemelken voor gegarandeerd plezier op jouw boerderijfeest! Dit leuke waterspel is perfect voor buitenspellen en zorgt voor eindeloos vermaak voor jong en oud. Met het  spel kunnen spelers hun vaardigheden testen in het melken van koeien, terwijl ze genieten van een boerderijervaring.

Organiseer een wedstrijd om te zien wie de snelste en meest bedreven melker is. Het spel kan zowel individueel als in teams worden gespeeld, waardoor het perfect is voor verjaardagsfeestjes, familiebijeenkomsten of schoolactiviteiten. Het zal zeker voor veel lachen en plezier zorgen terwijl de spelers hun best doen om de koeien zo snel mogelijk te melken.

Met het spel kunnen kinderen en volwassenen zich onderdompelen in de spannende wereld van de boerderij. Het spel zorgt voor een authentieke ervaring en biedt een geweldige manier om de band met dieren en de natuur te versterken.

Huur vandaag nog Koemelken en ervaar de vreugde en plezier van het melken van echte koeien zonder de rommel of geur! Stap in de schoenen van een echte boer of boerin en ontdek hoe leuk het kan zijn om in de boerderijwereld te stappen. Reserveer dit spel voor jouw volgende evenement en geniet van urenlang vermakelijk plezier voor jong en oud!