Search
Close this search box.
Totaal

Koffiezetapparaat

 27,50 excl. btw

Met het koffiezetapparaat geniet je van heerlijke filterkoffie, bij jouw evenement. Dit koffiezetapparaat is de perfecte oplossing voor liefhebbers van verse en aromatische koffie. Het is gemakkelijk te gebruiken en geeft je de mogelijkheid om meerdere kopjes koffie te zetten.

Met dit koffiezetapparaat hoef je niet meer naar een café te gaan voor een goede kop koffie. Het apparaat is uitgerust met een grote koffiekan, zodat je genoeg koffie kunt zetten voor jou en je gasten. De koffiekan kun je eenvoudig verwijderen en schoonmaken, waardoor het onderhoud van dit koffiezetapparaat een fluitje van een cent is.

Of je nu een ochtendmens bent en graag je dag begint met een verse kop koffie, of gewoon na het eten wilt genieten van een heerlijk kopje koffie, dit koffiezetapparaat is geschikt voor elk moment.

  • Capaciteit: 12 kopjes
  • Gemakkelijk te reinigen koffiekan
  • Exclusief fijngemalen koffie
  • Inclusief koffiekannen
  • Inclusief schoonmaakkosten

Wil jij op jouw evenement nu ook iedereen verblijden met een verse kop koffie en naar je toe lokken met de bijkomende aroma’s? Geniet van de heerlijke smaak van verse filterkoffie, waar en wanneer je maar wilt, als je dit bij ons huurt.