Search
Close this search box.
Totaal

Krattenrace

 25,00 excl. btw

In dit opwindende teamspel staat het begrip teamwork centraal, want de uitdaging is om alle kratten en teamspelers van punt A naar punt B te verplaatsen zonder dat ze de grond raken, en dat ook nog eens in de snelst mogelijke tijd.

De deelnemers worden geconfronteerd met een uitdagend parcours dat bestaat uit obstakels en valkuilen. Het doel is om kratten en teamleden veilig over dit parcours te vervoeren, waarbij elke beweging nauwkeurig gepland en gecoördineerd moet worden. Het vergt niet alleen fysieke kracht, maar ook strategisch inzicht en een goed gevoel voor timing en samenwerking.

Dit teamspel test de vaardigheden van de deelnemers op verschillende niveaus. Ze moeten creatieve oplossingen bedenken om de kratten te verplaatsen en tegelijkertijd de teamleden veilig te houden. Het stimuleert ook communicatie en vertrouwen, omdat deelnemers afhankelijk zijn van elkaar om de uitdaging met succes aan te gaan.

De race tegen de klok voegt een extra laag spanning toe, waardoor de deelnemers tot het uiterste worden gedreven en hun teamgeest wordt versterkt. Het spel biedt niet alleen een leuke en uitdagende ervaring, maar benadrukt ook het belang van samenwerking en het overwinnen van obstakels, zowel letterlijk als figuurlijk. Ben jij klaar voor deze spannende race?