Totaal

Kruiptunnel

 85,00 excl. btw

Opblaasbare kruiptunnel

Ontdek eindeloos speelplezier met de opblaasbare kruiptunnel! Deze vrolijk gekleurde tunnel is perfect voor kinderen die van avontuur houden. Of je nu binnen of buiten speelt, met deze opblaasbare kruiptunnel kan het plezier beginnen.

De opblaasbare kruiptunnel is gemaakt van duurzaam materiaal dat tegen een stootje kan. Hij is gemakkelijk op te blazen en neemt weinig ruimte in beslag. Dankzij de stevige constructie kan hij zowel binnen als buiten gebruikt worden, dus je kunt hem overal mee naartoe nemen.

Deze kruiptunnel is niet zomaar een tunnel; hij stimuleert ook de ontwikkeling van je kind. Terwijl ze zich een weg banen door de tunnel, oefenen ze hun fysieke vaardigheden en bouwen ze kracht op in hun armen en benen. Daarnaast stimuleert de tunnel ook de verbeeldingskracht van je kind, omdat ze allerlei avonturen kunnen bedenken terwijl ze er doorheen kruipen.

Met een lengte van 5 meter en een diameter van 1 meter, is deze opblaasbare kruiptunnel perfect voor kinderen van verschillende leeftijden. Hij biedt voldoende ruimte om doorheen te kruipen, maar is niet zo groot dat hij niet meer handelbaar is.

Of je nu een verjaardagsfeestje viert, een sportdag organiseert of gewoon wat extra plezier wilt toevoegen aan de dagelijkse routine, de opblaasbare kruiptunnel is een geweldige keuze. Jonge ontdekkers zullen dol zijn op de kleurrijke look en het avontuur dat de tunnel biedt.

Kenmerken:

  • Gemaakt van duurzaam materiaal
  • Stevige constructie voor binnen- en buitengebruik
  • Geschikt voor kinderen van verschillende leeftijden
  • Stimuleert fysieke vaardigheden en verbeeldingskracht
  • Gemakkelijk op te blazen en op te bergen
  • Afmetingen: 5x3x1,5 (lxbxh)

Verspreid het plezier met de opblaasbare kruiptunnel. Laat je kinderen hun avontuurlijke kant ontdekken terwijl ze zich een weg banen door deze kleurrijke tunnel. Het is de perfecte toevoeging aan elke speelomgeving en staat garant voor eindeloos speelplezier. Huur vandaag nog onze opblaasbare kruiptunnel!