Totaal

Levend sjoelen

 195,00 excl. btw

Dompel jezelf onder in een klassiek Nederlands tijdverdrijf met onze gigantische opblaasbare sjoelbak! Maar er is een twist: in plaats van sjoelstenen zijn de deelnemers zelf de schijven die over de opblaasbare baan glijden, wat zorgt voor een hilarische en vermakelijke ervaring.

De opblaasbare sjoelbak is indrukwekkend lang, met een lengte van maar liefst 12 meter. De uitdaging voor deelnemers is om vanaf een afstand een aanloop te nemen en dan op hun buik of in de meegeleverde sjoelstenen over de baan te glijden om uiteindelijk in een van de sjoelvakjes te belanden. Het doel is om zoveel mogelijk punten te scoren door in de juiste vakken te eindigen.

Dit spel is ideaal voor allerlei soorten evenementen, van bedrijfsfeesten en schoolbijeenkomsten tot familiefeesten en buurtbarbecues. Het is een geweldige manier om wat competitie en lachen aan je bijeenkomst toe te voegen.

Bij de opblaasbare sjoelbak hoort een speciale uitdaging: het is essentieel om de baan vochtig te maken om over de baan te blijden. Dit zorgt voor een extra verfrissend element, perfect voor warme zomerdagen.

Onze opblaasbare sjoelbak is van topkwaliteit en voldoet aan alle veiligheidsnormen. We voorzien je van de benodigde blower, u zorgt voor een constante watertoevoer om de baan glad en nat te houden en het plezier kan beginnen!

Voeg een uniek Nederlands tintje toe aan je evenement met onze gigantische opblaasbare sjoelbak en laat de sjoelwedstrijd beginnen! Huur deze attractie vandaag nog en bezorg je gasten een geweldige tijd.

 

Afmetingen: 12x6x3m (lxbxh)
Heeft een constante wateraanvoer nodig.