Search
Close this search box.

Marktkraam

 17,50 19,50 excl. btw

Een Marktkraam is hét perfecte product voor al je evenementen en aankleding behoeften. Of je nu reclame wilt maken, je producten wilt presenteren, een stand wilt opzetten, een marktkraam zoekt, een koffiekraam of een theekraam nodig hebt, deze veelzijdige marktkramen hebben het allemaal!

Met een lengte van 2 meter voor de kleine variant en 3 meter voor de grote variant, bieden deze marktkramen de perfecte ruimte om je producten te tonen en te verkopen. Het compacte formaat van de kleine marktkraam is ideaal voor intiemere gelegenheden, terwijl de ruimte van de grote marktkraam je de mogelijkheid geeft om extra veel producten uit te stallen.

Of je nu een ondernemer bent die zijn waren wil laten zien, een organisator op zoek naar een aantrekkelijke stand, of gewoon een enthousiaste verkoper die zijn koffie- of theeassortiment wilt aanbieden, deze flexibele marktkramen zullen aan al je behoeften voldoen.

Met hun stevige constructie en draagbare ontwerp zijn deze marktkramen gemakkelijk te vervoeren en op te zetten op elke gewenste locatie. Ze zijn ideaal voor beurzen, markten, festivals, bruiloften, verjaardagsfeestjes en nog veel meer!

Met de Marktkraam zorg je ervoor dat je producten de aandacht trekken die ze verdienen. Creëer een aantrekkelijke display waarin alles mooi gepresenteerd wordt, van kleding en accessoires tot etenswaren en drankjes. Deze marktkramen zijn een geweldige manier om je producten op een professionele en stijlvolle manier te tonen.

Wacht niet langer, huur vandaag nog onze Marktkraam en maak indruk op je klanten met een prachtige en functionele stand!