Search
Close this search box.
Totaal

Neushoorn ringwerpen

 55,00 excl. btw

Op zoek naar een unieke en opvallende attractie om toe te voegen aan je volgende evenement? Overweeg onze verhuurservice voor het opblaasbare spel “Neushoorn Ringwerpen”! Dit spel is niet alleen leuk, maar ook educatief, en het zal zeker een hit worden bij zowel kinderen als volwassenen.

Het doel is om de ringen om de hoorn van de neushoorn te gooien en punten te scoren. Dit spel is ideaal voor het ontwikkelen van hand-oog coördinatie en precisie, terwijl spelers plezier hebben.

Dit spel is perfect voor schoolbijeenkomsten, kinderfeestjes, dierentuin evenementen, themafeesten en meer. Het zal zeker de aandacht trekken en gespreksstof bieden voor iedereen die het ziet.

Ons opblaasbare Neushoorn Ringwerpspel is van hoogwaardige kwaliteit en voldoet aan alle veiligheidsnormen. Het is gemakkelijk op te zetten en wordt geleverd met ringen om mee te werpen.

Voeg wat plezier en educatie toe aan uw volgende evenement met het opblaasbare Neushoorn Ringwerpspel. Neem vandaag nog contact met ons op om deze unieke attractie te huren en maak je klaar voor een dag vol werpspelplezier!

Bereid je voor op een dierlijk goede tijd met ons opblaasbare Neushoorn Ringwerpspel!