Search
Close this search box.
Totaal

Octopus Speeleiland

 165,00 excl. btw

Trek de aandacht van jonge avonturiers met het Octopus Speeleiland!

Ben je op zoek naar een eiland vol plezier en avontuur? Zoek dan niet verder! Ons opblaasbare Octopus Speeleiland is de perfecte attractie om kinderen te vermaken op feestjes, evenementen of gewoon een dag vol vertier. De levendige kleuren en fantastische details van dit speeleiland zullen de verbeelding van kinderen direct prikkelen.

Met het opblaasbare Octopus Speeleiland kunnen kinderen hun kruip- en springvermogen op de proef stellen. Ze kunnen springen en klauteren op de tentakels van de vriendelijke octopus en zich wanen in een wereld vol avontuur. Dit speeleiland biedt niet alleen eindeloos vermaak, maar ook een veilige omgeving voor kinderen om in te spelen.

Dit opblaasbare speeleiland is de perfecte toevoeging aan elk evenement. Of je nu een verjaardagsfeestje, familiedag of bedrijfsevenement organiseert, dit Octopus Speeleiland zal gegarandeerd de hoofdattractie zijn. Maak je geen zorgen over de opbouw en afbraak, want bij de huur van dit speeleiland zorgen wij ervoor dat alles vakkundig wordt geïnstalleerd en gedemonteerd.

Kenmerken van het opblaasbare Octopus Speeleiland:

  • Levendige kleuren en aantrekkelijk ontwerp
  • Veilige speelomgeving voor kinderen
  • Kruipen, klauteren en springen op de tentakels van de octopus
  • Geschikt voor feestjes, evenementen en andere gelegenheden
  • Afmetingen: 8x8x3m (lxbxh)

Maak van elk evenement een onvergetelijke ervaring voor kinderen met het Octopus Speeleiland. Laat hun fantasie de vrije loop terwijl ze zich vermaken op dit unieke speeleiland. Of het nu gaat om een verjaardagsfeest of een groot evenement, dit speeleiland zal jonge avonturiers betoveren en voor urenlang speelplezier zorgen!