Totaal

Opblaasbaar huwelijkspaar

 75,00 excl. btw

Maak van jouw trouwdag een onvergetelijke gebeurtenis met het Opblaasbaar Huwelijkspaar! Dit unieke decoratiestuk voegt een vleugje plezier en feestelijkheid toe aan jouw huwelijksfeest. Het perfecte item om je gasten te verrassen en de sfeer te verhogen.

Het Opblaasbaar Huwelijkspaar is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat bestand is tegen de elementen, waardoor het zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. Met een hoogte van 4,5m, zal het paar zeker de aandacht trekken en een geweldige achtergrond vormen voor foto’s en herinneringen. Plaats het op het gazon, bij de ingang van de trouwlocatie of zelfs op het podium – de mogelijkheden zijn eindeloos! Niet alleen voor je huwelijk, maar ook voor bij het vieren van een jubileum.

Voeg wat extra plezier toe aan je bruiloft met het Opblaasbaar Huwelijkspaar. Of het nu gaat om een traditioneel wit huwelijk of een kleurrijk thema, dit decoratiestuk past perfect bij elke stijl. Geef je gasten iets om over te praten en creëer een unieke en opvallende ambiance.

Kenmerken:

  • Geschikt voor zowel binnen als buiten
  • Inclusief blower voor eenvoudige installatie
  • Hoogte van 4,5 meter zorgt voor een opvallend decoratiestuk

 

Maak je trouwdag compleet met het Opblaasbaar Huwelijkspaar. Voeg een speels element toe aan je feest en maak herinneringen die een leven lang meegaan. Reserveer vandaag nog!