Totaal

opblaasbare Skelterbaan

 225,00 excl. btw

Opblaasbare Skelterbaan is de ultieme attractie voor liefhebbers van baanraces en skelters! Deze opblaasbare baan biedt een unieke ervaring waarbij je kunt racen met skelters in een veilige en opwindende omgeving.

Met een lengte van 16 meter en een breedte van 6 meter is deze skelterbaan perfect voor verschillende evenementen, zoals verjaardagsfeestjes, familiedagen, schoolactiviteiten en bedrijfsuitjes. Het opblaasbare ontwerp zorgt voor extra plezier en spanning, terwijl de veiligheidsvoorzieningen ervoor zorgen dat de deelnemers zich op hun gemak voelen.

Met opblaasbare muren en hoeken is de skelterbaan volledig afgesloten, waardoor de racers veilig op de baan blijven. Het opblaasbare materiaal zorgt ook voor een zachte landing, mocht er toch een botsing plaatsvinden.

De opblaasbare skelterbaan is geschikt voor verschillende leeftijdsgroepen en vaardigheidsniveaus. Of je nu een ervaren coureur bent of het racen voor het eerst wilt proberen, deze attractie biedt plezier en uitdaging voor iedereen.

Kenmerken van ”onze” Skelterbaan:

  • Veilige activiteit voor zowel deelnemers als toeschouwers
  • Opblaasbare muren en hoeken
  • Eenvoudig en snel op te zetten
  • inclusief 3 skelter
  • Afmetingen 16x6x2,5 (lxbxh)

 

Of je nu een feestje plant of gewoon een leuke dag wilt beleven, de opblaasbare skelterbaan zorgt voor een onvergetelijke ervaring vol plezier en adrenaline. Huur de opblaasbare skelterbaan vandaag nog en geef je evenement een extra boost!