Voor het opbouwen en afbreken (verplicht) hanteren wij een meerprijs.
Totaal

Pagodetent

 125,00 excl. btw

Huur nu de elegante Pagodetent voor jouw feestelijke gelegenheid! Deze prachtige tent combineert functionaliteit met stijl en creëert een sfeervolle ambiance voor al je gasten. De Pagodetent is perfect voor allerlei soorten evenementen, van intieme tuinfeesten tot bruisende jubilea.

Het unieke pagode-ontwerp van deze tent springt direct in het oog en voegt een vleugje elegantie toe aan jouw feest. Met zijn puntige dak en opvallend uiterlijk, zal deze Pagodetent ongetwijfeld een indruk achterlaten op al je gasten. Bied ze een unieke ervaring met deze prachtige tent en maak van je feest een onvergetelijke gebeurtenis.

De Pagodetent met een afmeting van 3×3 meter biedt voldoende ruimte om al je gasten comfortabel te laten genieten. Of het nu gaat om een dansvloer, een buffet of gezellige zithoeken, er is genoeg ruimte om jouw evenement naar wens in te richten. Daarnaast biedt de stevige constructie van de tent bescherming tegen onverwachte weersomstandigheden, zodat je feest altijd kan doorgaan, ongeacht het weer.

Kenmerken van ‘onze’ pagodetent:

  • Elegante Pagodetent met 3×3 meter afmeting
  • Uniek pagode-ontwerp voor een stijlvolle uitstraling
  • Voldoende ruimte voor alle gasten
  • Stevige constructie voor bescherming tegen weersinvloeden
  • Perfect geschikt voor allerlei evenementen

 

Of je nu een verjaardagsfeest, een buurt barbecue of een zakelijk evenement organiseert, de Pagodetent is de ideale keuze. Geniet van de combinatie van elegantie en functionaliteit die deze tent te bieden heeft. Maak je feest memorabel en huur vandaag nog deze prachtige Pagodetent!