Search
Close this search box.
Totaal

Pannakooi

 165,00 excl. btw

”Onze” Pannakooi biedt een onvergetelijke ervaring voor voetbalenthousiastelingen van alle leeftijden. Of je nu een actief evenement organiseert of gewoon een leuke toevoeging wilt voor je volgende feest, deze opblaasbare pannakooi zorgt voor eindeloos plezier en opwinding.

De Pannakooi is de ideale toevoeging aan elk evenement dat draait om plezier, sport en teambuilding. Met zijn opblaasbare wanden en strakke voetbalveldontwerp biedt de Pannakooi een veilige en spannende omgeving om Panna te spelen, een populaire straatvoetbaltechniek waarbij je de bal tussen de benen van je tegenstander door moet spelen.

Voetballen in de Pannakooi zorgt voor een unieke ervaring die spelers van alle niveaus zal boeien. Beginners kunnen hun vaardigheden verbeteren door oefeningen en leuke wedstrijden te spelen, terwijl gevorderde spelers hun creativiteit en behendigheid kunnen uitdagen door te proberen hun tegenstanders te passeren en spectaculaire Panna’s te maken.

Huur onze ‘Pannakooi’ voor je volgende evenement en bekijk hoe de opwinding en gelach losbarst. Het is een geweldige manier om mensen in beweging te krijgen, een teamgeest te bevorderen en een onvergetelijke ervaring te creëren voor iedereen.

Kenmerken van onze Pannakooi:

  • Sterk opblaasbaar ontwerp voor veilig en duurzaam gebruik
  • Strak voetbalveldontwerp voor een realistische speelervaring
  • Ruime afmetingen (9x7x2m) zorgen voor voldoende speelruimte
  • Opblaasbare wanden houden de bal binnen het speelgebied
  • Geschikt voor gebruik binnen en buiten
  • Eenvoudig op te zetten en af te breken

 

Maak je evenement onvergetelijk met onze Pannakooi. Huur het vandaag nog en geniet van sport, plezier en actie!