Voor het opbouwen en afbreken (verplicht) hanteren wij een meerprijs.
Totaal

Partytent XXL

 125,00 excl. btw

Maak van je volgende feest een onvergetelijke gebeurtenis met onze prachtige Partytent XXL. Of je nu een verjaardag, bruiloft, bedrijfsevenement of tuinfeest organiseert, deze tent is de perfecte toevoeging om je gasten te beschermen tegen onvoorspelbaar weer en tegelijkertijd een stijlvolle ambiance te creëren.

Met zijn royale formaat van 10×6 meter biedt deze partytent voldoende ruimte om al je gasten comfortabel te laten zitten en genieten van het feest. De tent is gemaakt van hoogwaardig en duurzaam materiaal, waardoor hij bestand is tegen regen, wind en zonlicht.

Dankzij het heldere witte ontwerp voegt de partytent een vleugje elegantie toe aan elke locatie. Of je nu kiest voor een romantische tuinsetting of een chique evenementen locatie, deze tent past perfect bij elke stijl.

De Partytent wordt geleverd met stevige metalen palen en robuuste verankeringen om stabiliteit en veiligheid te garanderen, zelfs bij winderig weer. Het waterdichte dak zorgt ervoor dat je gasten beschermd blijven en ongestoord kunnen genieten, ongeacht de weersomstandigheden.

Maak je feest compleet met ‘onze’ Partytent XXL en creëer een geweldige sfeer voor je gasten. Reserveer nu en maak van je volgende evenement een daverend succes!