Totaal

Rode loper met afzetpaaltjes

 175,00 excl. btw

Deze prachtige set is perfect voor speciale evenementen en gelegenheden waar stijl en elegantie centraal staan. Met deze rode loper en (zilveren) afzetpaaltjes voeg je direct een vleugje glamour toe aan elke entree, of het nu gaat om een gala, bruiloft, filmpremière of bedrijfsevenement.

Onze rode loper is gemaakt van hoogwaardig materiaal, zacht aanvoelend en duurzaam. De intense rode kleur springt meteen in het oog en geeft jouw gasten een warm welkom. De afmetingen van de loper zijn perfect, met een lengte van 10 meter en een breedte van 1 meter, zodat er genoeg ruimte is voor een comfortabele passage.

De afzetpaaltjes zijn gemaakt van stevig roestvrij staal, met een elegante zwarte/rode afwerking. Met hun chique design en gewichtige voet bieden ze niet alleen een functionele barrière, maar voegen ze ook een vleugje luxe toe aan de omgeving. De paaltjes zijn eenvoudig te verplaatsen, waardoor je ze naar wens kunt gebruiken en aanpassen aan de specifieke indeling van jouw evenement.

Of je nu een evenementenplanner bent of gewoon een feestje bij je thuis organiseert, deze set is een must-have om je gasten te imponeren en de wow-factor toe te voegen aan jouw entree.

Huur vandaag nog onze “Rode loper met afzetpaaltjes” en maak van jouw evenement een onvergetelijke ervaring waar iedereen over zal praten!