Totaal

Schiettent Piraat

 145,00 excl. btw

Zeil over de zeven zeeën en beleef een avontuur vol actie met onze schiettent piraat! Deze spannende attractie is perfect voor feestjes, evenementen en schoolactiviteiten waarbij jong en oud betrokken willen worden in een interactief spel.

Dit opblaasbare schiettent in piratenthema biedt urenlang plezier voor iedereen. Kinderen zullen genieten van het gevoel van echte piraten terwijl ze hun schietvaardigheden testen. Met zijn kleurrijke ontwerp en in het oog springende details, zal deze attractie zeker de aandacht trekken van iedereen in de buurt.

De opblaasbare schiettent piratenthema is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat duurzaamheid en veiligheid garandeert. Het is ontworpen om bestand te zijn tegen intensief gebruik, zodat u erop kunt vertrouwen dat het lang meegaat, zelfs bij veelvuldig gebruik. Het is ook gemakkelijk op te zetten en af te breken, waardoor het een ideale keuze is voor drukke evenementen en feestjes.

Met verschillende uitdagingen en doelen om op te richten, zal deze schiettent de competitieve geest van spelers aanwakkeren. Het bevat een opblaasbaar kanon en een reeks doelen met verschillende moeilijkheidsgraden. Wie kan de meeste doelen raken? Wie heeft de beste schietvaardigheden? Het is tijd om te bewijzen wie de ware piraat is!

Deze opblaasbare schiettent piratenthema is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Dit maakt het veelzijdig en ideaal voor elk type evenement, of het nu een verjaardagsfeestje, een familiedag of een schoolactiviteit is. De Afmetingen zijn 4,5×3.5x3m (lxbxh)

Zet het anker neer en roep alle piraten op, want met onze opblaasbare schiettent piratenthema kunnen ze hun schietskills laten zien en zich wanen in een spannende piratenwereld. Een avontuur om nooit te vergeten!