Search
Close this search box.
Totaal

Sky-tubes

 50,00 excl. btw

Huur de opvallende Sky-tubes voor een spectaculaire reclamecampagne! Deze opblaasbare opblaasfiguren zijn de perfecte marketingtool om aandacht te trekken bij evenementen, openingsfeesten, verkoopacties en meer. Met hun indrukwekkende hoogte en levendige kleuren zullen deze skytubes zeker de aandacht van het publiek trekken en je boodschap overbrengen.

Onze sky-tubes zijn opvallend en uniek op elke locatie. Met hun ontwerp kunnen ze eenvoudig in enkele minuten worden opgezet en afgebroken, waardoor ze ideaal zijn voor mobiele marketing. Plaats ze voor je winkel, bij een beursstand of in een openluchtevenement en laat ze  dansen in de lucht, waardoor een opvallend visueel spektakel ontstaat.

Dankzij het opblaasbare materiaal zijn de skytubes volledig veilig en kunnen ze worden gebruikt bij vrijwel elk weer. Regen of zonneschijn, ze blijven stevig staan. De sky-tubes zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes en kleuren, zodat je kunt kiezen welke het beste bij je merk en boodschap passen. Er is altijd een skytube beschikbaar die aan je behoeften voldoet.

Verras je doelgroep en maak een blijvende indruk met onze sky-tubes. Bereik je marketingdoelen en genereer meer verkeer, omzet en/of naamsbekendheid. Reserveer vandaag nog en ontdek hoe onze skytubes je evenement naar nieuwe hoogtes kunnen brengen!