Search
Close this search box.
Let op, in verband met voorbereidingstijd moet dit product minimaal 1 week vooraf besteld worden.

Soccer challenge

 22,50 excl. btw

Ben jij de Messi, Depay, Ronaldo of Lieke Martens van je groep? Dan willen wij jou weleens zien scoren! Tijdens de Soccer Challenge laat je jouw balkunsten zien bij vier wel heel bijzondere voetbalspellen. Zo wordt je balgevoel op alle mogelijke manieren op de proef gesteld. Word jij de topscoorder van jouw team?

Hebben jullie al eens in een grote rok gevoetbald? Nee? Mooi, dan is dit jullie kans. Altijd gedacht dat je wel prima een balletje kon trappen, dan laat nu maar eens zien wat je echt in huis hebt!

De 2e helft al er iets rustiger aan te gaan dan de 1e. Ouderwets tafel voetballen hebben wij ook in een nieuw jasje gestoken. Maar liefst met 8 man tegelijk gaan jullie de strijd tegen elkaar aan! Welk team mag zich hierbij als winnaar van Tafelvoetbal XXL uitroepen?

Vervolgens wordt het nog veel gekker als elke voetballer in een mega luchtbel wordt gestoken, waar alleen je benen nog uit bungelen. Probeer dan maar eens op de been te blijven! Maar dat is geen reden tot paniekvoetbal, want de ‘bubble’ om je heen werkt als perfect stootkussen, zodat je zacht landt.

Wij zijn nog niet klaar! Als laatste nemen wij jullie mee in een uniek spel Biljartvoetbal. Om de dag hierna heerlijk af te sluiten. Mogen het beste team winnen en hopelijk blijft het wel fair play!

Duur programma: 2 uur

Inclusief huur materiaal en professionele begeleiding.

Vanaf 12 personen.