Search
Close this search box.
Bij het huren van springkussens en/of stormbanen is het wettelijk verplicht valmatten te hanteren. Hiervoor hanteren wij €5,- meerkosten per valmat. Als u ervoor kiest om geen valmatten te huren, bent u zelf verantwoordelijk voor het aanleveren van valmatten.
Totaal

Springkussen Formule 1

 125,00 excl. btw

Wil jij jouw feest of evenement naar een hoger niveau tillen? Dan is ons Formule 1 springkussen precies wat je nodig hebt! Deze opwindende en avontuurlijke attractie is perfect voor kinderen van alle leeftijden die dol zijn op snelheid en sensatie.

Het Formule 1 springkussen combineert de opwinding van autoracen met het plezier van springen en stuiteren. Dankzij het realistische ontwerp voelen kinderen zich meteen als een echte autocoureur. Ze kunnen hun fantasie de vrije loop laten gaan in ons formule 1 springkussen.

Met een Formule 1 springkussen op jouw evenement ben je verzekerd van urenlang vermaak voor de kinderen. Ze zullen niet alleen genieten van het springen en spelen, maar ook hun motorische vaardigheden verbeteren. Het springkussen is perfect geschikt voor verjaardagsfeestjes, buurtbijeenkomsten, schoolfestivals en meer.

Met een huurperiode naar uw keuze kun je het Formule 1 springkussen huren voor elk evenement dat je in gedachten hebt. Ons kussen wordt geleverd met alle benodigde accessoires, inclusief een blower. De afmetingen zijn 4x3x4m (lxbxh).

Ons Formule 1 springkussen is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat duurzaam en veilig is. We hechten veel waarde aan de veiligheid van de kinderen, daarom zijn al onze springkussens getest en gecertificeerd volgens de hoogste veiligheidsnormen.

Voeg een opwindende en unieke attractie toe aan jouw evenement met het Formule 1 springkussen. Huur vandaag nog en maak jouw feest onvergetelijk!