Search
Close this search box.
Bij het huren van springkussens en/of stormbanen is het wettelijk verplicht valmatten te hanteren. Hiervoor hanteren wij €5,- meerkosten per valmat. Als u ervoor kiest om geen valmatten te huren, bent u zelf verantwoordelijk voor het aanleveren van valmatten.
Totaal

Springkussen Gorilla

 155,00 excl. btw

Als je op zoek bent naar eindeloos plezier en opwinding, dan ben je hier aan het juiste adres. Ons springkussen met het thema Gorilla zal je zeker doen springen van vreugde!

Laat je innerlijke aap naar buiten komen terwijl je over dit springkussen springt. Met zijn kleurrijke ontwerp en levensechte gorilla-illustraties, is dit springkussen de perfecte toevoeging voor elk feest of evenement. De kinderen zullen dol zijn op de vrolijke gorilla die hen verwelkomt bij het betreden van het kussen.

Dit springkussen biedt niet alleen eindeloos plezier, maar ook een veilige omgeving voor de kinderen om in te spelen. Het is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat sterk en duurzaam is. Met zijn stevige constructie en beschermende zijwanden kunnen ouders gerust zijn terwijl hun kinderen springen en spelen.

Springkussen Gorilla is perfect voor verjaardagsfeestjes, buurtbijeenkomsten, school evenementen en nog veel meer. Het zal een echte publiekstrekker zijn en iedereen in een feestelijke sfeer brengen. .

Dit springkussen is ook zeer eenvoudig op te zetten en af te breken. Het wordt geleverd met een blower, waarmee je het kussen binnen enkele minuten kunt opblazen. Je hebt geen speciale vaardigheden of gereedschap nodig. Het kussen kan ook worden opgevouwen tot een compact formaat, waardoor het gemakkelijk te vervoeren is. De afmetingen van dit springkussen zijn 5x4x4m (lxbxh)

Daag jezelf en je vrienden uit om te zien wie de hoogste sprong kan maken op Springkussen Gorilla. Dit springkussen biedt niet alleen de mogelijkheid om te springen, maar ook om plezier te hebben en geweldige herinneringen te creëren. Huur vandaag nog dit Springkussen en laat het feest beginnen!