Totaal

Stormbaan Jungle XL

 295,00 excl. btw

Bent u op zoek naar een avontuurlijke en actieve toevoeging aan uw evenement of feest? Zoek niet verder!

Dan is onze Stormbaan Jungle XL precies wat je nodig hebt! Deze spectaculaire opblaasbare attractie is perfect voor kinderfeestjes, sportdagen, 6-kampen en meer.

Met zijn jungle-thema en indrukwekkende formaat zal deze Stormbaan Jungle XL ongetwijfeld de aandacht trekken van zowel kinderen als volwassenen. Laat de kinderen hun innerlijke ontdekkingsreiziger naar boven brengen terwijl ze springen, klimmen, glijden en rennen door deze ultieme hindernisbaan.

Met uitdagende obstakels en glijbanen op verschillende niveaus, biedt deze stormbaan een ware adrenalinekick. Huur onze Stormbaan Jungle XL en ervaar de sensatie van een echte jungleavontuur, maar dan op een veilige en gecontroleerde manier!

De Stormbaan Jungle XL is niet alleen een geweldig vermaak voor kinderen, maar ook voor volwassenen die op zoek zijn naar een sportieve uitdaging. Organiseer een sportdag voor vrienden of collega’s en test je vaardigheden en uithoudingsvermogen op deze opblaasbare stormbaan.

Met zijn opvallende jungle-ontwerp en kleurrijk design is de Stormbaan Jungle XL een echte blikvanger op elk evenement. Deze attractie zal de sfeer naar een hoger niveau tillen en een onvergetelijke indruk achterlaten op je gasten.

Kenmerken:

  • Opwindende hindernisbaan met jungle-thema
  • Groot formaat voor maximale speelruimte en opwinding
  • Uitdagende obstakels en glijbanen op verschillende niveaus
  • Geschikt voor kinderfeestjes, sportdagen, evenementen en meer
  • Geschikt voor zowel kinderen als volwassenen
  • 17,5 meter lang en 4 meter breed!

Kortom, als je op zoek bent naar een opblaasbare attractie die zorgt voor urenlang plezier en opwinding, zoek dan niet verder. Huur de Stormbaan Jungle XL en creëer een onvergetelijke ervaring voor jezelf en je gasten.