Search
Close this search box.
Totaal

Stormbaan Jungle

 275,00 excl. btw

Bent u op zoek naar een avontuurlijke en actieve toevoeging aan uw evenement of feest? Zoek niet verder!

Wij presenteren de “Stormbaan Jungle” – een opblaasbare hindernisbaan die gegarandeerd zorgt voor een dag vol plezier en spanning! Met zijn kleurrijke en levendige jungle-thema, is deze stormbaan de perfecte keuze voor een ultiem avontuurlijke ervaring.

Of u nu een sportdag, 6-kamp of ander evenement organiseert, deze stormbaan zal ongetwijfeld een publiekstrekker zijn. Kinderen en volwassenen kunnen zich vermaken met klimmen, glijden en springen, terwijl ze hun vaardigheden testen en genieten van het gezelschap van anderen.

Deze Stormbaan Jungle is speciaal ontworpen om veilig en duurzaam te zijn. Gemaakt van hoogwaardig en stevig materiaal, kan hij zelfs het meest energieke spel aan. Met zijn opblaasbare structuur is hij gemakkelijk te installeren en af te breken, waardoor u tijd en moeite bespaart.

Met zijn opwindende jungle-thema stimuleert deze hindernisbaan de verbeelding van kinderen en neemt ze mee op een reis naar het hart van de wildernis. Laat ze als echte avonturiers over touwbruggen slingeren, door tunnels kruipen, over obstakels klauteren en naar beneden glijden. Het is een onvergetelijke ervaring!

Zoek niet verder en huur vandaag nog onze Stormbaan Jungle! Hiermee zet u uw evenement of feest op de kaart en zorgt u voor een dag vol plezier, lachende gezichten en onvergetelijke herinneringen.

Belangrijkste kenmerken:

  • Kleurrijke en levendige jungle-thema
  • Opblaasbare structuur voor gemakkelijke installatie en afbraak
  • Veilig en duurzaam ontwerp
  • Geschikt voor zowel kinderen als volwassenen
  • Biedt klimmen, glijden en springmogelijkheden
  • 16 meter lang en 4 meter breed!

Kom in actie en reserveer vandaag nog uw Stormbaan Jungle voor een onvergetelijk evenement!