Totaal

Stropdas schieten

 85,00 excl. btw

Stel je voor dat je een opwindend en hilarisch spel kunt toevoegen aan je volgende evenement of feest. Met onze verhuurservice voor opblaasbaar stropdasschieten wordt dat mogelijk! Dit spel is een ware publiekstrekker en zorgt voor lachen, plezier en een gezonde dosis competitie.

Het concept is eenvoudig maar geniaal. We plaatsen een opblaasbaar doelwit van maar liefst 4 meter hoog en voorzien van een klein gat met een stropdas ervoor. De deelnemers mogen een poging wagen om de stropdas met een bal te raken en recht door het doelwit te schieten. Take a shot en wie weet mik je beter dan menig profvoetballer.

Dit spel is geschikt voor mensen van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus. Het zorgt voor een geweldige groepsactiviteit en competitie, perfect voor bedrijfsuitjes, teambuilding, schoolfeesten en familiebijeenkomsten.

Onze opblaasbare stropdasschietinstallatie is van hoogwaardige kwaliteit en voldoet aan alle veiligheidsnormen. Het opzetten en afbreken is eenvoudig en wordt verzorgd door ons professionele team.

Voeg wat plezier en competitie toe aan je volgende evenement en maak onvergetelijke herinneringen met het opblaasbaar stropdasschieten. Neem vandaag nog contact met ons op om deze attractie te huren en maak je klaar voor een dag vol plezier en uitdaging!