Totaal

Tonnenloop

 37,50 excl. btw

In een teambuildingavontuur dat doet denken aan een zoektocht naar een veilige haven, wacht het echte venijn in de staart. Vooraleer je de gedroomde veiligheid bereikt, moet je eerst samen met je team een zwaar vergiftigd terrein trotseren. Het lijkt een bijna onmogelijke opgave om dit giftige gebied te doorkruisen, met niets anders dan een paar oude biertonnen als hulpmiddel.

De deelnemers worden geconfronteerd met een ware uitdaging. De chemietonnen, onverwacht hun enige toevlucht, vereisen niet alleen fysieke kracht maar ook balans, coördinatie en bovenal teamwork. De missie om veilig de overkant te bereiken vergt een gezamenlijke inspanning en een gevoel van saamhorigheid.

Dit avontuur dwingt de deelnemers om hun grenzen te verleggen, obstakels te overwinnen en uitdagingen met vastberadenheid aan te gaan. Het is een herinnering aan de kracht van samenwerking en de bereidheid om ondanks schijnbaar onoverkomelijke obstakels door te zetten.

Met elke stap op de chemietonnen wordt niet alleen het terrein overwonnen, maar ook de banden tussen teamleden versterkt. Het is een test van moed, evenwicht en vertrouwen, en een herinnering dat in teamwork en vastberadenheid de sleutel tot succes ligt, zelfs als je op een pad vol gif loopt. Durf jij de uitdaging aan te gaan en veiligheid te vinden aan de andere kant van dit giftige terrein?

Per set, inclusief benodigd materiaal.