Totaal

Toren bouwen

 35,00 excl. btw

In deze uitdagende teambuildingsactiviteit draait alles om de kunst van het bouwen, maar het vereist meer dan alleen fysieke hoogte. De verleiding om hoog van de toren te blazen is groot, maar de echte test ligt elders. Want wat is er nu aan om een toren van anderhalve meter hoog te bouwen? Maar laten we niet te snel oordelen; dit is geen gewone toren.

De deelnemers ontdekken al snel dat hoogte niet het enige doel is. De ware uitdaging is om een bouwsel te creëren dat niet alleen indrukwekkend van statur is, maar ook sterk genoeg is om alle teamleden tegelijkertijd te huisvesten. Het gaat niet alleen om hoogte, maar ook om stabiliteit en stevigheid.

Dit teamspel test niet alleen de bouwvaardigheden, maar ook de communicatie, samenwerking en het vermogen om met beperkte middelen een solide structuur te creëren. Iedere deelnemer draagt een belangrijk deel van de verantwoordelijkheid voor het succes van het team.

Welk team zal deze weelde kunnen dragen en een toren bouwen die niet alleen de hoogte heeft maar ook de kracht om te imponeren? Dit uitdagende bouwproject benadrukt de waarde van teamwork en het bereiken van ambitieuze doelen, zelfs als het lijkt dat je slechts anderhalve meter omhoog gaat. Durf jij de uitdaging aan?

Prijs per set, inclusief benodigd materiaal.