Totaal

Touwtrekken

 14,95 excl. btw

Stel je een levendig veld voor, doordrongen van spanning en teamwork, waar de kracht van samenwerking wordt uitgedaagd en gevierd. Welkom bij ons touwtrek programma, een unieke ervaring die teambuilding naar een geheel nieuw niveau tilt.

Onze touwtrekuitdaging begint met teams die elk aan een zijde van een stevig touw worden verdeeld, hun handen stevig vasthoudend aan het dikke koord. De adrenaline stijgt als beide partijen zich voorbereiden op de strijd, hun gezichten vastberaden en vastbesloten.

Op het fluitsignaal begint de krachtmeting. Teams zetten al hun spieren in en trekken met al hun kracht om de tegenstanders over een aangewezen markeringslijn te slepen. Het is een pure test van fysieke kracht en wilskracht, maar ook van strategie en teamwork. Communicatie is essentieel, omdat deelnemers moeten samenwerken om het evenwicht en de coördinatie te behouden.

Deze touwtrekuitdaging is niet alleen een fysieke krachtmeting, maar ook een viering van teamwork en samenhorigheid. Het is een herinnering aan wat mogelijk is wanneer mensen hun krachten bundelen en samenwerken om gemeenschappelijke doelen te bereiken.

Ons touwtrek programma is perfect voor bedrijfsevenementen, teambuildingsessies en elk ander evenement waarbij teamcohesie en plezier centraal staan. Laat ons je helpen om de kracht van samenwerking te ervaren en een onvergetelijke touwtrekervaring te creëren voor jouw team. Durf jij de uitdaging aan?

Prijs per set, inclusief benodigd materiaal.