Search
Close this search box.
Totaal

Trekrodeo Paard

 135,00 excl. btw

Onze ‘Trekrodeo Paard’ is een ongelooflijk leuk attractie product dat jouw evenement naar een hoger niveau tilt. Dit opblaasbare paard laat je de opwinding van een echte rodeo ervaren, maar dan met een twist van plezier en avontuur. Met zijn actieve kenmerken biedt dit natuurgetrouwe paard de perfecte mix van spanning en vermaak.

Stel je voor dat je op de rug van een wild paard zit, je handen stevig vasthoudt aan het handvat en jezelf probeert te beheersen terwijl het paard probeert je eraf te werpen. De opblaasbare structuur maakt het hele avontuur veilig en zacht, waardoor je zonder zorgen kunt genieten van de rit. Of je nu een ervaren rodeorijder bent of gewoon op zoek bent naar wat adrenaline, dit product is geschikt voor iedereen.

Het opblaasbare handmatig Trekrodeo Paard te huur is gemaakt van hoogwaardig materiaal en zorgvuldig ontworpen voor duurzaamheid en veiligheid. Het kan worden gebruikt op diverse evenementen zoals verjaardagsfeestjes, familiebijeenkomsten, bedrijfsevenementen en nog veel meer. Het opzetten van de attractie is eenvoudig en snel, zodat je binnen de kortste keren van de rodeo kunt genieten.

De afmetingen van deze trekrodeo zijn 5x5x1,5m (lxbxh). Wat dit product echt bijzonder maakt, is de handmatige besturing. In plaats van een elektrisch mechanisme, kun je met dit opblaasbare paard zelf de controle nemen en je eigen uitdaging creëren.  Voel de spanning toenemen terwijl je je vaardigheden en evenwicht test om zo lang mogelijk op het paard te blijven zitten. Een adrenaline-pompende ervaring is gegarandeerd!

Of je nu een rodeofan bent of gewoon op zoek bent naar een leuke en interactieve attractie, onze Trekrodeo is de ideale keuze. Wees de ster van het evenement terwijl je je vrienden en familie uitdaagt om de rit aan te gaan. Mis deze kans niet om een onvergetelijke ervaring te creëren en huur vandaag nog deze fantastische trekrodeo !