Totaal

Voetbalboarding

 150,00 excl. btw

De opblaasbare voetbalboarding  is de perfecte attractie voor voetballiefhebbers van alle leeftijden. Of je nu een verjaardagsfeestje organiseert, een buurtfestival hebt of gewoon een leuke activiteit wilt toevoegen aan je evenement, deze voetbalboarding zorgt voor urenlange entertainment.

Met zijn opvallende opblaasbare structuur trekt de Voetbalboarding onmiddellijk de aandacht van iedereen in de omgeving. Het grote voetbalveld nodigt spelers uit om hun vaardigheden te tonen en de spanning van een echt voetbalwedstrijd te ervaren. Maak je geen zorgen over botsingen of blessures, want de zachte opblaasbare muren houden de spelers veilig en houdt de bal in het veld.

Of je nu een fanatieke voetballer bent of gewoon plezier wilt hebben met je vrienden, de Voetbalboarding biedt eindeloze mogelijkheden. Organiseer een spannend toernooi waarin teams strijden om de titel van kampioen, of daag vrienden uit voor een een-op-een wedstrijdje. De voetbalboarding kan zowel binnen als buiten worden gebruikt, dus het weer kan je speelplezier niet bederven.

De Voetbalboarding wordt geleverd met alles wat je nodig hebt om direct aan de slag te gaan. Het opzetten van de boarding is eenvoudig en snel, dankzij de opblaasbare technologie. Binnen enkele minuten heb je een professioneel voetbalveld klaar staan voor jouw evenement.

Kenmerken van ”onze” voetbalboarding:

  • Groot opblaasbaar voetbalveld
  • Zachte opblaasbare muren voor veiligheid
  • Geschikt voor binnen- en buitengebruik
  • Eenvoudig en snel op te zetten
  • afmetingen zijn 12×6 (lxb)

 

Maak je evenement onvergetelijk met onze voetbalboarding . Nodig je vrienden, familie en buurtgenoten uit voor een dag vol voetbalplezier. Laat de competitie beginnen en creëer herinneringen die een leven lang meegaan. Huur vandaag nog de Voetbalboarding en maak van jouw evenement een groot succes!