Totaal

Vuurspuwen

 4,95 excl. btw

Stap in de wereld van vuurspuwen, een adembenemende kunstvorm die de grenzen van spektakel en durf opzoekt. Met behulp van speciale fakkelolie, kunnen onze ervaren vuurspuwers vlammen tot wel 5 meter hoogte creëren, wat zorgt voor een onvergetelijke uitdaging en een spektakel dat de zintuigen prikkelt.

Ons vuurspuwprogramma is niet voor de zwakkeren van geest, maar voor degenen die durven zich in het heetst van de strijd te mengen en de kracht en de schoonheid van vuurspuwen willen ervaren. Onze getalenteerde vuurspuwers zijn meesters in hun vak, en ze brengen niet alleen vlammen tot leven, maar ook de geest van avontuur en opwinding.

Of je nu een privéfeest, bedrijfsevenement, festival, of andere speciale gelegenheid plant, ons vuurspuwprogramma is de perfecte toevoeging om je gasten te verbazen en te vermaken. Onze artiesten zorgen voor een adembenemende en veilige vuurshow die je publiek sprakeloos zal achterlaten.

Durf jij het aan om je evenement te transformeren met de magie van vuurspuwen? Neem vandaag nog contact met ons op en laat onze vuurspuwers een onvergetelijk spektakel verzorgen dat nog lang in de herinnering zal blijven hangen.

Let op: minimum vereist van €30,-, inclusief benodigd materiaal.