Search
Close this search box.
Totaal

Wandelende A

 37,50 excl. btw

Een uitdaging die begint met de simpele vraag: “Zeg eens A!” Maar deze keer is het niet de mond die antwoord geeft, maar palen en touwen. Onze A-vormige constructie wacht op de ultieme test van stevigheid en teamwerk. Kunnen jullie teamleden zich in de ‘A’ positioneren en ermee een klein stukje wandelen? Het lijkt misschien onwaarschijnlijk, maar met de juiste aanpak is alles mogelijk.

Deze uitdagende opdracht vraagt niet alleen om fysieke kracht, maar ook om coördinatie, communicatie en samenwerking. Teamleden moeten in harmonie bewegen, hun stappen zorgvuldig timen en ervoor zorgen dat de ‘A’ stabiel blijft terwijl ze zich voortbewegen. Het is een test van balans, vertrouwen en vastberadenheid.

De deelnemers worden aangemoedigd om te geloven in de kracht van samenwerking en het bereiken van schijnbaar onmogelijke doelen. Het wandelen met de ‘A’ is niet alleen een fysieke prestatie, maar ook een symbolische herinnering aan wat er mogelijk is wanneer mensen zich verenigen en hun krachten bundelen.

Dus, denken jullie dat het gaat lukken? Vast wel! Met vastberadenheid en teamwerk kunnen jullie samen de ‘A’ dragen en een inspirerende prestatie neerzetten. Durf jij de uitdaging aan?

Prijs inclusief benodigd materiaal.