Search
Close this search box.
Let op, in verband met voorbereidingstijd moet dit product minimaal 1 week vooraf besteld worden.

Wapenstrijd

 24,50 excl. btw

Stel je voor dat je wordt uitgedaagd in een spannende strijd waarbij je je vaardigheden met verschillende soorten wapens kunt tonen. Of je nu graag met een handboog schiet, een kruisboog hanteert, bijlen werpt, darts gooit of blaaspijpen gebruikt, deze wapenstrijd zal je behendigheid en precisie op de proef stellen.

Het is tijd om je schietvaardigheden te laten zien, of je nu staat, ligt of zelfs zit. Deze fanatieke strijd zal je uitdagen en je tegenstanders verbazen. Welk wapen ligt jou het beste? Wordt het handboog, kruisboog, bijlwerpen, darten of toch blaaspijp? Wie van jullie blinkt uit in nauwkeurigheid en doelgerichtheid? Laat het zien in deze epische wapenstrijd!

Terwijl je je richt op het raken van je doelen, wordt de competitie steeds intenser. De adrenaline stijgt als je je concentreert op je volgende schot. Maar onthoud, het is allemaal voor de lol, en de overwinning is niet alleen afhankelijk van je individuele vaardigheden, maar ook van het teamwork.

Na de spannende strijd zul je beseffen dat het allemaal maar een spel was. Maar de eer van je team staat op het spel, dus blijf gefocust en mik op de overwinning. Welk team is het meest trefzeker en verdient de triomf en de beloning om de kurk van de champagnefles te laten knallen?

Dus, bereid je voor op een onvergetelijke wapenstrijd, waarin behendigheid, precisie en teamgeest de sleutel tot succes zijn. Laat de strijd beginnen!

Duur programma: 2,5 uur

Inclusief huur materiaal en professionele begeleiding.

Vanaf 12 personen.