Search
Close this search box.
Totaal

Waterhelm

 6,00 excl. btw

Op zoek naar een leuke en hilarische uitdaging voor je volgende evenement? Onze waterhelmen bieden precies dat en meer! Dit spel is de perfecte manier om samen te werken, plezier te hebben en een gezonde dosis waterpret te beleven.

Het idee is simpel maar geniaal. Elke deelnemer draagt een speciale waterhelm met een beker er bovenop. De taak is om zoveel mogelijk water naar de overkant te transporteren zonder de beker te laten vallen. Het klinkt makkelijk, maar wanneer je de helm op hebt en je zicht wordt belemmerd door een verduisteringsbril, wordt het een hilarische uitdaging!

Onze waterhelmen zijn perfect voor allerlei soorten evenementen, van bedrijfsdagen en teambuilding tot familiebijeenkomsten en buurtfeesten. Het spel bevordert teamwork, communicatie en competitie, en zorgt voor veel gelach en vermaak.

U heeft de keuze om met een beker water op de helm te spelen, wat het spel nog leuker maakt. Elke set bestaat uit 2 helmen, dus je kunt samen met een vriend, collega of familielid de uitdaging aangaan.

Voeg wat plezier en waterpret toe aan uw volgende evenement met onze Waterhelmspelsets. Reserveer deze hilarische helmen snel en maak je klaar voor een dag vol lachen en spelen!

Let op, prijs per twee helmen.