Search
Close this search box.
Totaal

Zilveren afzetpaaltjes

 8,50 excl. btw

Zilveren afzetpaaltjes zijn de perfecte aanvulling voor evenementen, feesten, en zelfs voor in huis. Met hun elegante zilveren afwerking voegen ze een vleugje stijl en klasse toe aan elke omgeving.

Deze afzetpaaltjes zijn gemaakt van duurzaam materiaal dat lang meegaat en bestand is tegen slijtage. Ze zijn stevig genoeg om drukke menigtes te weerstaan, maar ook licht genoeg om gemakkelijk te verplaatsen. Het basisgewicht zorgt ervoor dat ze stevig op hun plaats blijven staan en niet zomaar omvallen.

Met hun eenvoudig te gebruiken ontwerp zijn de zilveren afzetpaaltjes zeer veelzijdig. Of je ze nu gebruikt om een VIP-gedeelte af te bakenen, een rode loper te markeren, of om de toegang tot bepaalde gebieden te beperken, ze voldoen aan al je behoeften.

De afzetpaaltjes worden geleverd met een bijpassend zwarte/rode koord dat gemakkelijk aan de paaltjes kan worden bevestigd. Het koord kan worden uitgerekt tot een maximale lengte van 1,5 meter, waardoor je flexibel bent in het creëren van de gewenste indeling.

Upgrade je evenement of voeg een vleugje klasse toe aan je interieur met deze zilveren afzetpaaltjes. Reserveer vandaag nog en geniet van het gemak en de schoonheid die ze te bieden hebben. Prijs is per afzetpaatlje. Te huur met zwart of rood koord.