Search
Close this search box.
Totaal

Appelboom werpspel

 55,00 excl. btw

Op zoek naar een vermakelijk en uitdagend spel voor je komende evenement? Overweeg dan onze verhuurservice voor het “Appelboom Werpspel”! Dit spel belooft niet alleen veel plezier, maar zal ook de aandacht trekken van zowel jong als oud.

Het Appelboom Werpspel is een uniek en kleurrijk spel waarbij spelers klittenbandballen moeten gooien naar doelen die voorzien zijn van klittenband. Het doel is om de ballen zo nauwkeurig mogelijk te richten en te zien hoeveel punten je kunt scoren. Dit spel vereist precisie en hand-oog coördinatie, wat het ideaal maakt voor spelers van alle leeftijden.

Dit spel is perfect voor schoolfeesten, kinderpartijen, familiebijeenkomsten, herfstfestivals en meer. De levendige en aantrekkelijke appelboom zal deelnemers zeker uitdagen om hun werptechniek te testen en plezier te hebben.

Ons Appelboom Werpspel is van hoge kwaliteit en voldoet aan alle veiligheidsnormen. Het is eenvoudig op te zetten en wordt geleverd met de benodigde klittenbandballen.

Voeg wat herfstige charme en amusement toe aan je volgende evenement met het Appelboom Werpspel. Reserveer dit spel snel en bereid je voor op een heerlijk knusse tijd met ons Appelboom Werpspel!