Totaal

Fun Pants

 17,50 excl. btw

Bent u op zoek naar een hilarische en verfrissende activiteit voor uw volgende evenement? Onze Fun Pants zijn de ultieme keuze voor zowel individuen als teams die wat verkoeling en een flinke dosis plezier willen tijdens warme dagen.

Het concept is eenvoudig maar briljant. Deelnemers dragen onze unieke fun pants, een speciaal ontworpen broek met zakken vol sponzen. Het doel? Vul je emmer met sponzen die je op ingenieuze wijze in je broek hebt verborgen. Het klinkt gek, maar het is een hilarische uitdaging waar iedereen van kan genieten.

U heeft de keuze uit twee opties: de enkelvoudige “Fun Pants” voor een solo-ervaring, of de dubbele “Double Fun” voor een teamspel waarbij twee personen in de “Double Fun” zitten, wat betekent dat ze twee broeken aan elkaar hebben.

Dit spel is geschikt voor allerlei soorten evenementen, van familiebijeenkomsten en buurtfeesten tot bedrijfsuitjes en teambuildingdagen. Het is een geweldige manier om samen te werken, te lachen en wat verkoeling te krijgen tijdens warme dagen.

Maak uw volgende evenement onvergetelijk met ons Fun Pants. Huur deze hilarische broeken vandaag nog en bereid u voor op een dag vol lachen, spetteren en plezier!

 

Prijs is per twee broeken.