Totaal

Kratstapelen

 30,00 excl. btw

In de ultieme uitdaging van creativiteit en teamwork staat de vraag centraal: welk team kan de hoogste toren stapelen? Het lijkt misschien eenvoudig, maar naarmate de toren groeit, neemt de moeilijkheidsgraad exponentieel toe. De spanning stijgt naarmate de deelnemers blok na blok stapelen, zich afvragend of de toren elk moment kan omvallen.

Dit spannende teambuildingspel draait om meer dan alleen hoogte; het gaat om evenwicht, communicatie en strategie. Deelnemers moeten samenwerken en hun creativiteit de vrije loop laten, terwijl ze de fysieke en mentale uitdagingen van het stapelen van de toren aangaan.

Als de toren eenmaal de lucht in schiet, wordt elke zet kritischer, elke beslissing belangrijker. Het bouwwerk lijkt soms op het punt van instorten te staan, maar met de juiste aanpassingen en teamwork kan het blijven staan, als een symbool van vastberadenheid en prestatie.

Het draait niet alleen om hoogte, maar ook om de reis. Welk team kan niet alleen de hoogste toren stapelen, maar ook de meest solide? Dit uitdagende spel brengt teams samen, test hun vermogen om te reageren op onverwachte wendingen en laat hen zien dat zelfs de hoogste torens kunnen standhouden als ze samenwerken. Durf jij de uitdaging aan te gaan en te zien welk team uiteindelijk triomfeert?

Prijs is per set, inclusief benodigd materiaal.